Beoordelingen van Witte Wijnbar & Restaurant Haarlem

Recente recensies van Witte Wijnbar & Restaurant Haarlem

5 sterren na 32 reviews

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en top service

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt ssubliem gegeten ! En dat Jan Willem zelf het eten op de fiets kwam brengen - geen woorden voor. Hoop jullie weer snel op de Wagenweg te zien

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en mooi op tijd bezord doen we vaker!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het door ons bestelde diner was heerlijk. De bezorging was niet van toepassing. Ik heb het zelf opgehaald zoals afgesproken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een klasse,het lijkt wel of Haarlem een sterrenrestaurants erbij heeft. Zo smaakvol en ruim. Wij hadden pasta met gamba’s en conditie TOP met veel groentes erbij Volgende week weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgehaald . Precies op de afgesproken tijd stond de bestelling klaar . Het eten was heerlijk. Het hoofdgerecht was perfect op temperatuur in de speciale schaal. Een aanrader .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld weer! Was heerlijk! Liefs, sab

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede website en snelle reactie.Bezorging op tijd. Voor en nagerecht uitstekend.Het hoofdgerecht bevatte te veel noodels en te weinig groente. Hoofdgerecht is prijzig

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging netjes, warm en op tijd. Ga zeker nog een keer bestellen! Stiekem hoop ik dat kwalitatief goede restaurants na de lockdown deze service blijven bieden. Vele malen beter dan de standaard afhaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben voor de 2e keer heerlijk gegeten! Wordt vervolgd. Veel dank aan de kok en de fijne service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten. Alle gerechten waren zalig en het zag er heel mooi uit. Een aanrader!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Perfect verzorgd. Leuke attentie die servetten!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FAntastisch, als of ik thuis in een 3 sterren restaurant zat Kwaliteit en service , nog nooit zo mooi , goed en echt overheerlijk Ga heel snel weer bestellen, prachtige troost In deze moeilijke tijden. STERWAARDIG

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit ws uitstekend , de bezorging kan ik niet beoordelen want ik heb mijn bestelling opgehaald

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we heerlijk gegeten. Leuke gerechten op de Corona-bezorgkaart. Verse producten en kwalitatief erg goed! Ook de wijn was heerlijk! We doen het snel weer!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam precies op tijd, prachtig 'opgediend' en smaakte uitstekend. Aanrader!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten bijna zo lekker als in het restaurant

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was tóp! Keurig berichtje toen de bezorger op weg ging. De gerechten waren heerlijk vers zagen er mooi verzorgd uit. Voor de afwerking keurige handleiding bijgevoegd. En, het belangrijkste: het was heerlijk! Leuke attentie trouwens, een wijnkoeler cadeau. Bedankt!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede bezorging. Alles tiptop.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze tijd van Corona voelde het als nog als uit eten, maar dan in eigen huis. Goed verzorgd, en het smaakte heerlijk!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen weekend eten besteld bij restaurant Witte, wat een feest, zo lekker gegeten en was top verzorgt een vrolijkheid in deze moeilijke tijd, we gaan het snel nog een keer doen.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als verrassing van mijn ouders een heerlijk 4 gangen menu ontvangen. De maaltijden waren met veel liefde bereid & opgemaakt en heerlijk van smaak. Zeker een aanrader om voor thuis te bestellen mocht je deze dagen goed willen doorkomen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, in het restaurant smaakte dit al zo goed, maar ook thuis zo bezorgd prima. Alles duidelijk beschreven. Niks meer aan toe te voegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals we van Witte gewend zijn. Ruime porties, goede kwaliteit en een prima prijs. Aanrader voor een heerlijk avondje thuis uit eten!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Uit eten, maar dan thuis! 👍🏻

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, royale porties. mooi op tijd bezorgd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, mooie smaken met een lekker wijntje erbij!! Dank nog voor de mooie wijnkoeler.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten; erg prettig dat we het niet hoefden op te warmen. Kaasplateau was ook erg lekker,

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en erg lekker. Op tijd bezorgd en op een Corona veilige manier!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, prima verzorgd.