Beoordelingen van Witte Wijnbar & Restaurant Haarlem

Recente recensies van Witte Wijnbar & Restaurant Haarlem

5 sterren na 163 reviews

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Super jammer dat jullie stoppen met de pizza’s!!

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Nog steeds de beste pizza van Haarlem!

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste pizza’s van Kennermerland!

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit zijn gewoon de beste pizza’s van Haarlem!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

2 x Margarita. 2 x TOP.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's!

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

uitstekende pizza"s

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is nog steeds erg hoog! Alle toppings van de pizza a la minute gesneden met verse ingrediënten. Top!

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het waren weer TOP pizza’s, ook na de coronasluiting is het hier voor afhalen prima geregeld!

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijke pizza's!

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Verser kan niet! Heerlijke pizza’s 🍕

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Absoluut de beste pizza’s in H’lem. Top ingrediënten; fijne bodem ook! Ambacht.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We blijven terug komen, dat zegt volgens mij voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza’s en ontzettend aardige eigenaren, echte aanrader voor een lekkere pizza

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste bestelling en het wordt zeker niet de laatste. De pizza was prima met en krokante bodem en kwaliteits- ingrediënten.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top pizza.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, inmiddels voor ons een wekelijkse traktatie. Authentiek Italiaans en alles vers!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza! Goede bodem ook.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende krokante pizza

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Always perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en ik kreeg nog een biertje tijdens het wachten. Top!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt een overheerlijke pizza! Dunne bodem, dunne korst en fijngesneden belegt met verse ingrediënten. Overtreft zelfs de echte Italiaan.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza lekker vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Aangezien we nu voor de 4e keer wat hebben besteld, denk ik dat verder toelichting niet echt nodig is.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza’s, dunne krokante bodem en goed belegd.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizzas vertrouwd goed. Dun, krokant met juiste hoeveelheid topping. Gastvrije vrolijke ‘pizzabakker’.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk weer eens echte Italiaanse pizza kwaliteit! Goede prijs/kwaliteit verhouding, we komen zeker terug

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppers. The real Italian. Goeie ingrediënten, mooie balans, krokante korst.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, de betere/beste van Haarlem. Aanrader!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet zo lekker als normaal, andere kruiden?

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza! Dunne bodem en goede ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede pizza!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker lekker lekker - so fresh, perfect thin crust, lovely friendly service as always!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza lekker bodem top en mooi dun Vulling wat zuinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza opgehaald, voor herhaling vatbaar.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zolang je niet uit kunt eten, is een lekkere afhaal pizza in ieder geval nog iets. En dit was de 3e keer dus het was geen gok maar een bewuste keuze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Superrrr pizza’s

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastische pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza , goed belegd , mooie dunnen krokante bodem

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en keurig op tijd. Personeel bijzonder vriendelijk.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's! We hebben genoten!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: hele lekkere pizza’s! Goede bodem, goede simpele topping

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer top, heerlijke pizza's, elke keer weer. Een echte aanrader !

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de pizza's heel erg lekker met een dunne knapperige bodem. Heerlijk. Ik zal een volgende keer wel zelf een bordenwarmer meenemen om ze warm te houden. De afstand naar mijn huis duurde kennelijk te lang om ze warm te houden. Maar dat is een praktisch probleempje voor mijzelf. Ze waren heerlijk.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super pizza’s! Dun en goed van smaak!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een super heerlijke pizza's! Dunne knapperige boden en overheerlijk belegd. We hebben gesmuld!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit van beide Pizza’s en exact op tijd gereed. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: heerlijke pizza! Goede bodem, goede toppings

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer was het een gok, en als je de 2e keer komt doe je dat omdat het goed is. Dit was de 2e.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat waren de pizza’s weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere knapperige.bodem, pizza fungi was heerlijk 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste pizza ooit buiten Italië. Heerlijke dunne krokante bodem en perfect belegd. Ruime keuze en er wordt met alles rekening gehouden. Super service en Zeker voor herhaling vatbaar!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

1e aankoop, pizza was erg lekker, doen we vaker!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke pizza’s. Top!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige pizza’s met liefde gemaakt.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza, dun, knapperig, goed belegd (niet te weinig en niet te veel). Aanrader!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geprobeerd omdat we het eten van om de hoek ook eens moesten “testen” en dat is ons prima bevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste pizza in tijden! Dunne, krokante bodem, verse ingredienten, smaakvol en niet te vol belegd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer smullen, dank! Vooral de ‘Nduja’ is een aanrader🙂😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s - goede bodem, supervers belegd en perfect afgebakken

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk! Vers en goede ingrediënten. ‘ Als je weet waar je mee bezig bent is lekker geen toeval!’ En de heren weten waar ze mee bezig zijn. Top!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top Pizza! Lekkere dunne bodem en verse rucola...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, prijstechnisch niet oké te hoog, sorry

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en stipt op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, je proefde dat die met liefde was gemaakt.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Een van de beste pizzas die ik in NL heb gegeten somehow. 10/10 would recommend.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekkere pizza’s en je proeft dat ze met heel veel liefde en plezier worden gemaakt ! Ik hoop dat jullie Corona een beetje normaal kunnen doorkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza’s en heel handig en snel besteld via hun bestellink

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijke Pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren keurig op tijd klaar, goed warm met een knapperige bodem en goed belegd. De courgette pizza had van ons iets meer smaak morgen hebben. Personeel heel vriendelijk, attent en behulpzaam.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza bestellen en ophalen. Alles perfect: dunnen krokante bodem, kwaliteitsingredienten, verpakking, gastheer. Aanrader !

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s zijn echt te lekker en zo fijn snel klaar - supervers en zoveel smaak!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere pizza’s!!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker pizza! So fresh and so lovely to be right in the neighborhood!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke pizza’s. Top, dunne bodem en heerlijke toppings

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, klaar op afgesproken tijd waardoor ze nog lekker warm waren toen ik thuis kwam. Bedankt, dit doen we vaker!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s besteld, precies op tijd gereed en alle drie heerlijk, top kwaliteit. Ga graag weer terug

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Best pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 1e keer pizza's gehaald, ze waren heerlijk!!! Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Best pizza we ever had in Haarlem. Spectacular tomato sauce

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer fantastische pizza’s. Vriendelijke mensen. Je wordt hier gewoon nooit teleurgesteld!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s! Echt de moeite waard

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Naast Restaurant Witte is er een fantastische oplossing geboden voor tijdens Corona. Je kunt nu heerlijke verse pizza’s afhalen. Ik heb genoten en kom zeker terug. Echt een aanrader! #supportyourlocals

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s! Lekker krokant met verse ingrediënten. Perfect op tijd klaar.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

TOP. Aanrader.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke dunnen smaakvole pizza's. OPhalen op tijdslot werkt ook goed. ze liggen echt klaar. Mag iets goedkoper.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zonder twijfel de allerlekkerste pizzas van Haarlem!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse pizza, goede service

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top! Heerlijke pizza net klaargemaakt toen ik ze kwam halen! Wij bestellen binnenkort zeker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizzas waren echt heerlijk. Als de prijs iets omlaag kan dan gaan we dit heel regelmatig doen.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

gesmuld van heerlijke pizzas

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende pizza met een lekkere krokante bodem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top dank...goed gefine tuned!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s!!! Een aanrader

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's zoals ze ooit bedoeld waren, dunne bodem, verse ingredienten, met cruciaal verschil (met de doorsnee pizza's) dat de prosciutto en kaas pas ná de steenoven erop worden gelegd/ geraspt. écht goed!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Een van de beste pizza's die ik ooit heb gegeten. Zowel bodem als de rest echt top!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer gehaald hier. De lekkerste pizza van Haarlem is aan de Wagenweg te vinden. Alles klopte en de bodem is zó dun en krokant. Heerlijk! We halen nooit meer ergens anders pizza. Dat is duidelijk! Bijna vergeten: de service was ook top!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De Pizza,s waren echt FANTASTISCH! 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende smakelijke pizza’s en mooi op tijd!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord fantastisch! Fijne ontvangst, snel klaar, verse ingrediënten en de pizza een flinterdunne smaakte subliem!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, precies op tijd klaar en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar!!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

jullie hebben de kracht van de tomatensaus mooi aangepast. Ik had geen gelijk dat er méér saus op moest, jullie originele versie met karig gebruik van tomatensaus smaakt idd beter. De kaas pizza daar moeten jullie nog even naar kijken. De balans van de gekozen kazen is niet goed, te veel blauwe kaar, dat maakt de pizza erg zout. Parmenzaanse kaas is eigenlijk geen kaas voor over een pizza, je zou kunnen kijken naar een wat zachtere kaas, iets sterker dan de mozzarella. volgens mij kan er ook minder kaas op, wordt t weer wat kariger... tot over twee weken!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Pizza van Haarlem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Korst precies goed, verse ingredienten, stipte service. Aanrader.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s waren op tijd klaar, lekker warm, leuk verpakt en bovenal heerlijk!! Fijne knapperige bodem/korst. Wij bestellen graag weer een keer.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

UItstekende pizza’s en zeer vriendelijke bediening. Aanwinst voor de buurt

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Waanzinnig lekkere verse pizza’s, met liefde en veel aandacht bereid. Echt een omfiets pizza.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig leuke nieuwkomer ! Pizza’s zijn heerlijk mag wel ietsjes meer topping en tomatensaus op ! Maar zeker een aanwinst voor de buurt 👍🏻🎉

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizzabodem was geweldig. De aankleding stak daar nogal pover bij af.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

prima pizza, ikw as jullie eerste klant nu opnieuw twee weken later... heel tevreden bijna een hele hele goede pizza.. probeer de tomatensuas voor de pizza iets krachtiger te maken meer tomaat smaak, of ites meer tomaatsaus dan is het helemaal 100 procent perfact. Trouwens hele lekkere zizza met ui en cougette, super fijn gesneden... ook hier.. tomaat ets meer smaak..

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, bodem is top, heerlijk gegeten.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal super: perfecte en heerlijke pizza’s zoals het hoort. Top en prima service. Heerlijk zo vlak om de hoek!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeker de pizza met venkelsalami was top! Mooie setting, super concept zo samen met restaurant

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker pizza maar wel een beetje klein gezien de prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een pizza! Veel betere bodem krijg je niet! En met zulke verse en goede toppings is het resultaat super! We hebben er allemaal van genoten! Snel weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza Luca e Bianca zit op een sfeervol plekje aan de wagenweg. De dynamiek van het afhaalpunt is hartelijk en ontspannen. Wij hadden twee pizzas besteld en we komen zeker terug voor meer. Zeer goede kwaliteit en hele mooie presentatie.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top pizza’s, gemaakt met een glimlach!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en top service

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt ssubliem gegeten ! En dat Jan Willem zelf het eten op de fiets kwam brengen - geen woorden voor. Hoop jullie weer snel op de Wagenweg te zien

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en mooi op tijd bezord doen we vaker!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het door ons bestelde diner was heerlijk. De bezorging was niet van toepassing. Ik heb het zelf opgehaald zoals afgesproken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een klasse,het lijkt wel of Haarlem een sterrenrestaurants erbij heeft. Zo smaakvol en ruim. Wij hadden pasta met gamba’s en conditie TOP met veel groentes erbij Volgende week weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgehaald . Precies op de afgesproken tijd stond de bestelling klaar . Het eten was heerlijk. Het hoofdgerecht was perfect op temperatuur in de speciale schaal. Een aanrader .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld weer! Was heerlijk! Liefs, sab

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede website en snelle reactie.Bezorging op tijd. Voor en nagerecht uitstekend.Het hoofdgerecht bevatte te veel noodels en te weinig groente. Hoofdgerecht is prijzig

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging netjes, warm en op tijd. Ga zeker nog een keer bestellen! Stiekem hoop ik dat kwalitatief goede restaurants na de lockdown deze service blijven bieden. Vele malen beter dan de standaard afhaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben voor de 2e keer heerlijk gegeten! Wordt vervolgd. Veel dank aan de kok en de fijne service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten. Alle gerechten waren zalig en het zag er heel mooi uit. Een aanrader!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Perfect verzorgd. Leuke attentie die servetten!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FAntastisch, als of ik thuis in een 3 sterren restaurant zat Kwaliteit en service , nog nooit zo mooi , goed en echt overheerlijk Ga heel snel weer bestellen, prachtige troost In deze moeilijke tijden. STERWAARDIG

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit ws uitstekend , de bezorging kan ik niet beoordelen want ik heb mijn bestelling opgehaald

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we heerlijk gegeten. Leuke gerechten op de Corona-bezorgkaart. Verse producten en kwalitatief erg goed! Ook de wijn was heerlijk! We doen het snel weer!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam precies op tijd, prachtig 'opgediend' en smaakte uitstekend. Aanrader!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten bijna zo lekker als in het restaurant

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was tóp! Keurig berichtje toen de bezorger op weg ging. De gerechten waren heerlijk vers zagen er mooi verzorgd uit. Voor de afwerking keurige handleiding bijgevoegd. En, het belangrijkste: het was heerlijk! Leuke attentie trouwens, een wijnkoeler cadeau. Bedankt!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede bezorging. Alles tiptop.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze tijd van Corona voelde het als nog als uit eten, maar dan in eigen huis. Goed verzorgd, en het smaakte heerlijk!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen weekend eten besteld bij restaurant Witte, wat een feest, zo lekker gegeten en was top verzorgt een vrolijkheid in deze moeilijke tijd, we gaan het snel nog een keer doen.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als verrassing van mijn ouders een heerlijk 4 gangen menu ontvangen. De maaltijden waren met veel liefde bereid & opgemaakt en heerlijk van smaak. Zeker een aanrader om voor thuis te bestellen mocht je deze dagen goed willen doorkomen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, in het restaurant smaakte dit al zo goed, maar ook thuis zo bezorgd prima. Alles duidelijk beschreven. Niks meer aan toe te voegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals we van Witte gewend zijn. Ruime porties, goede kwaliteit en een prima prijs. Aanrader voor een heerlijk avondje thuis uit eten!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Uit eten, maar dan thuis! 👍🏻

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, royale porties. mooi op tijd bezorgd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, mooie smaken met een lekker wijntje erbij!! Dank nog voor de mooie wijnkoeler.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten; erg prettig dat we het niet hoefden op te warmen. Kaasplateau was ook erg lekker,

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en erg lekker. Op tijd bezorgd en op een Corona veilige manier!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, prima verzorgd.